Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

Αποφασισμένος ο Γ. Παυλίδης να προχωρήσει το θέμα Ζεόλιθος

Αποφασισμένος ο Γ. Παυλίδης να προχωρήσει το θέμα Ζεόλιθος
Φορτωμένη η ατζέντα του Περιφερειάρχη Γιώργου Παυλίδη ο οποίος όπως όλοι γνωρίζουμε δουλεύει ασταμάτητα και μία τηλεφωνική επικοινωνία για μία καλημέρα έφτασε Σαβατιάτικα να ασχολείται με τρία πράγματα. Με τον αγωγό ΤΑΠ, τον ζεόλιθο και την κατασκευή των Ελληνικών μηχανημάτων που πρέπει πλέον να τύχουν της εμπιστοσύνης των Ελλήνων. Μας πληροφόρησε κατά την διάρκεια της επιστροφής του από την Καβάλα στο θέμα του αγωγού ΑΠ υπαρχουν κάποιες δυσκολίες στο να τελεσφορήσουν οι συζητήσεις όμως όπως τόνισε, η όλη διαδικασία είναι σε σωστό δρόμο.

Απαντώντας σχετικά με τον ζεόλιθο ανέφερε ότι μέσω της μικροσωματιδιακής, αυτοί που τον επεξεργάζονται παράγουν με έναν κυβόλιθο που είναι διαστάσεων 2χ2 μάρμαρο, γυαλί πλαστικά, φάρμακα και πολλά άλλα. Μάλιστα αναφέρθηκε στον ζεόλιθο της Τουρκίας ο οποίος είναι χαμηλότερης ποιότητας από τον Ελληνικό όπου Γιαπωνέζοι αγόρασαν για να το χρησιμοποιήσουν ως προστατευτικό για την διαφυγή της ραδιενέργειας μετά το τελευταίο πυρηνικό ατύχημα. «Αντιλαμβανόμαστε πλέον όλοι την σπουδαιότητα. Μάλιστα αυτό μπαίνει στην Προτεραιότητα της Περιφέρειας».

Ένα άλλο σημαντικό ζήτημα που έθιξε ο Γ. Παυλίδης ήταν αυτό σε τις εκθέσεις των Ελληνικών Αγροτικών Μηχανημάτων τα οποία κατασκευάζονται στην Ελλάδα. Εξάγονται και ξαναπουλιούνται στην Ελλάδα με μεγαλύτερο κόστος. «Αυτό πλέον πρέπει να σταματήσει. Πρέπει πλέον οι Έλληνες να αρχίσουν να εμπιστεύονται τα Ελληνικά μηχανήματα».


http://www.xanthitimes.gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ελληνικός Ζεόλιθος
Copyright © 2013 - 2019.